srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Višja strokovna šola

Višja strokovna šola

Na šoli se že vse od njene ustanovitve trudimo za čim boljše medsebojne odnose, za delo preko sodelovanja, delo v majhnih skupinah prilagojenih željam in zmožnostim študentov. Pri nas lahko dobite široko paleto znanj, kjer je skoraj za vsakega nekaj. Tako se lahko vključite v programe informatika, mehatronika, elektronika, gostinstvo in turizem, geotehnologija in rudarstvo ter varstvo okolja in komunala.

V času šolanja je velik poudarek na praktičnem izobraževanju, kar vam zagotavlja gladek prehod na še tako zahtevno delovno mesto ali pa odlično podlago za nadaljnji študij.

Pridružite se nam, ne bo vam žal!

Predstavitev VSŠ na VTV

Zgodovina VSŠ

VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
Ravnatelj I Uroš Sonjak I +386 3 89 60 642 I uros.sonjak@scv.si
Referat:
– vsak dan od 8.00 do 11.00 in
– v torek in sredo od 15.00 do 16.30.
Telefon: +386 (0)3 89-60-642
Karmen Hudournik I karmen.hudournik@scv.si
Helena Kovač I helena.kovac@scv.si


Izobraževalni programi:
Informatika
Mehatronika
Elektronika
Gostinstvo in turizem
Geotehnologija in rudarstvo

Več informacij najdete na http://vss.scv.si/sl/

Šolski center Velenje

Šolski center Velenje je javni zavod in izobraževalno središče Šaleške doline in Savinjsko-šaleške regije s širšim zaledjem in eden največjih izobraževalnih centrov v Sloveniji. Vzgojno-izobraževalno delo poteka v 26 srednješolskih in 5 višješolskih izobraževalnih programih.

Dnevno vstopa skozi vrata šolskih zgradb preko 2500 dijakov, študentov in odraslih ter 300 učiteljev, predavateljev in zunanjih sodelavcev, ki so predvsem strokovnjaki z izkušnjami v gospodarstvu.

Imamo odlično opremljene učilnice in predavalnice, obogatene tudi z lastnim razvojem, moderno učno tehnologijo in računalniško podprtim informacijskim sistemom.

Kot nosilci projektov in projektni partnerji sodelujemo v različnih domačih in mednarodnih projektih.

Medpodjetniški izobraževalni center (MIC) predstavlja trden most med gospodarstvom, šolstvom in razvojem. Tu se srečujejo zahteve lokalnega in širšega okolja, gospodarstva in obrti s potrebami po vseživljenjskemu učenju in pridobivanju čimbolj uporabnih znanj.

Naši dosežki na različnih področjih so jamstvo, da resnično znamo delati z mladimi tako, da so uspešni, dobri, odlični, zlati in diamantni! Vabljeni pod mavrico znanja.

Zgodovina ŠC Velenje

Spremljajte nas na:

 Instagram ŠC Velenje

 Facebook ŠC Velenje

 YouTube ŠC Velenje

 Splet ŠC Velenje

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660