srssersssdgimvssmicdsd

Priznanje izjemen dijak Strojne šole je prejel Timotej Kreft

Timotej Kreft je v 3. letniku dosegel tretje mesto na mednarodnem tekmovanju Balkan Junior 2017, udeležil se je tudi tekmovanja v tehničnem risanju. Vsa štiri leta je sodeloval v šolskem inštrumentalnem orkestru, dve leti pa tudi prepeval v oktetu Strojne šole in Šole za rudarstvo in varstvo okolja. V vseh letih izobraževanja je dosegal odličen učni uspeh in bil hkrati podpredsednik razredne skupnosti.

Izjemno se je angažiral pri promociji Strojne šole in drugih aktivnostih na šoli, kot so informativni dnevi, kviz, mnogoboj družabnosti, predaja ključa … Že več let prepeva v Moškem pevskem zboru Franc Klančnik iz Šmartnega ob Paki, v katerem z ubranim petjem uspešno predstavlja našo domovino v različnih mednarodnih projektih. Prav tako je srčen čebelar. Kot pravi, mu čebele predstavljajo pomiritev in sprostitev v natrpanem vsakdanjiku.

Timotej je samozavesten fant, ki se je znal zavzeti za svoj razred in ga tudi nemalokrat nasmejal. Skoraj ni bilo izleta, da ga ne bi popestril s svojo harmoniko in pozitivno energijo. Mnogokrat je bil povezovalni člen med učitelji in razredom – v dobrem in slabem. Od prvega letnika naprej se je razvijal v premišljenega mladeniča z jasno zastavljenimi cilji.

Študij bo nadaljeval na višji šoli v Celju, pri čemer mu želimo vsaj tolikšne uspehe, kot jih je nizal pri nas.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660