srssersssdgimvssmicdsd

Volitve dijakov v svet ŠC Velenje

Dijaki imajo v 18 članskem svetu Šolskega centra Velenje 2 predstavnika. Volitve bodo dijaki izvedli 24. in 25. oktobra 2023.

Na dijaških skupnostih šol so dijaki izbrali po enega predstavnika. Kandidati so:

  • Žan Zabukovnik, Elektro in računalniška šola
  • Nastja Redžić, Šola za strojništvo, geotehniko in okolje
  • Lejla Ameti, Šola za storitvene dejavnosti
  • Hana Mušić, Gimnazija

Predstavitve kandidatov:

Žan Zabukovnik, Elektro in računalniška šola

Sem Žan Zabukovnik. Prihajam iz Andraža nad Polzelo. Ker sem doma iz kmetije, pomagam pri raznih opravilih. Kar pa imam prostega časa, ga namenjam igranju na diatonično harmoniko. Sem aktiven član v Kulturnem društvu Andraž ter operativni član Prostovoljnega gasilskega društva Andraž.

Obiskujem 3. letnik programa Tehnik mehatronike na Elektro in računalniški šoli. Sem predsednik razreda in podpredsednik Skupnosti dijakov ERŠ. Redno se udeležujem vseh sestankov, tudi letošnje prve redne seje parlamenta Dijaške organizacije Slovenije. Kandidiram za predstavnika dijakov v Svet zavoda Šolskega centra Velenje in v primeru izvolitve bom dostojno zastopal glas dijakov.

Nastja Redžić, Šola za strojništvo, geotehniko in okolje

Sem Nastja Redžić, dijakinja Šole za strojništvo, geotehniko in okolje. Obiskujem 3. letnik programa Geotehnik. Sem predsednica našega oddelka in predsednica Skupnosti dijakov ŠSGO. Sem delovna, skrbna in organizirana. V prostem času rada berem knjige in hodim na sprehode.

Lejla Ameti, Šola za storitvene dejavnosti

Sem Lejla Ameti, dijakinja 3. letnika Šole za storitvene dejavnosti, program Ekonomski tehnik in sem predsednica oddelka. Sodelujem v Skupnosti dijakov in pri raznih šolskih aktivnostih. V šoli me najbolj zanimajo različni ekonomski strokovni predmeti.

V prostem času se rada učim novih jezikov, potujem, berem knjige, zanima pa me tudi moda. Rada sprejemam nove izzive. Menim, da sem primerna kandidatka za predstavnico dijakov v Svetu zavoda Šolskega centra Velenje, ker sem komunikativna, odgovorna, delovna, kreativna, pripravljena prisluhniti drugim in zmeraj nasmejana.

Hana Mušić, Gimnazija

Sem Hana Mušić in obiskujem 3. letnik Gimnazije Velenje. Vključena sem v umetniški oddelek – likovno smer in sem predsednica oddelka. Zelo rada ustvarjam, najraje imam mešane tehnike. V prostem času plešem in hodim na tabornike. Ob vikendih rada hodim na koncerte. Najraje poslušam trap in rock, ampak mislim, da se v vsaki zvrsti najde kakšna dobra pesem. Prijatelji bi me opisali kot zabavno, odgovorno, razgledano in sproščeno.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660