srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Projekti
  • Domači projekti
  • Kako izboljšati sodelovanje med osnovnimi, srednjimi in višjimi strokovnimi šolami? (Inovacijski projekt, Zavod RS za šolstvo)

Kako izboljšati sodelovanje med osnovnimi, srednjimi in višjimi strokovnimi šolami? (Inovacijski projekt, Zavod RS za šolstvo)

V okviru inovacijskih projektov nadaljujemo z aktivnostmi lani začetega projekta sodelovanja učiteljev in ravnateljev med osnovnimi, srednjimi ter višjimi šolami. Aktivnosti sodelovanja bomo nadaljevali preko senčenj, ki bodo zajemale učitelje, svetovalne delavce in ravnatelje.

Temeljni cilj projekta je izboljšati kakovost sodelovanja med različnimi stopnjami izobraževanja. Cilj inovacijskega projekta je povečati možnost za sodelovanje učiteljev in predavateljev na vertikalni poti izobraževanja, kjer nas spremlja mnenje, da ni dovolj izkoriščen vidik pedagoškega in didaktičnega sodelovanja. Letošnji cilj je tudi na tem področju vključiti vse osnovne šole na območju MO Velenje z vsemi srednjimi šolami ŠC Velenje. Sodelovanje članov temelji na prostovoljnosti.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660