srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Projekti
  • Arhiv projektov
  • Specialist in 3D printing – specialized training in application of 3D printing and practical use of acquired knowledge (Erasmus+, KA2: strateška partnerstva na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja).

Specialist in 3D printing – specialized training in application of 3D printing and practical use of acquired knowledge (Erasmus+, KA2: strateška partnerstva na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja).

Cilj razvojnega projekta je razvoj prosto dostopnega spletnega programa usposabljanja za uporabo 3D tiskalnika in vzpostavitev učnega centra za 3D modeliranje in uporabo 3D tiskalnikov.

Nosilec projekta je KOMAG Instytut Techniki Górniczej (raziskovalni rudarsko tehnični inštitut) iz Gliwic, Poljska, kot partnerji bodo v projekt vključeni še Powiatowe Centrum Kształcenia Ustawicznego (Šola za izobraževanje odraslih) iz Wodzislaw Slaskega, Poljska, Instituto de biomecanica de Valencia (Inštitut za biomehaniko), Valencia, Španija, Exovite (podjetje za medicinske izdelke), Noain, Španija, in Šolski center Velenje iz Slovenije.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660