srssersssdgimvssmicdsd

eMovA- Virtual Mobility for Apprenticeship (Erasmus+, KA2: strateška partnerstva na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja; CMEPIUS).

Namen razvojnega projekta je pomagati udeležencem mobilnosti in vsem dijakom in študentov pri opravljanju praktičnega usposabljanja v podjetjih z uporabo didaktičnih multimedijskih gradiv. V ta namen bodo aktivnosti obsegale usposabljanje dijakov in študentov za uporabo IKT gradiv pri mobilnosti in PUD-u ter izdelavo kratkih video filmov za pripravo udeležencev mobilnosti na praktično usposabljanje v podjetjih.

Nosilec projekta je Pôle de formation Pasteur (center za usposabljanje) iz Reimsa, Francija, kot partnerji pa so v projekt vključeni še FREREF (združenje za raziskave in razvoj evropskih regij) iz Pariza, Francija, APCMA – Obrtna zbornica Ille de France iz Pariza, Francija, EU-GES (evropska pisarna za poklicno usposabljanje) okrožja Köln, Nemčija, Formation PME (center za usposabljanje) iz Liega, Belgija, HWK (Gospodarska zbornica) Aachen, Nemčija, Waterpolis (podjetje za usposabljanje) iz Lizbone, Portugalska in Šolski center Velenje iz Slovenije.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660