srssersssdgimvssmicdsd

Velenje se predstavi

Eden pomembnejših projektov na ŠCV je projekt Prostovoljstvo in je namenjen dijakom vseh šol Šolskega centra Velenje, ki jih veseli delo z ljudmi in so pripravljeni pomagati sočloveku, ki doživlja različne življenjske stiske. V prostovoljno delo se lahko vključijo tudi dijaki, ki želijo delovati na področju ohranjanja zdravega naravnega okolja, varovanja kulturne dediščine ter širjenja bralne kulture in podobno.

Prostovoljno delo  poteka v različnih ustanovah, kjer se nahajajo otroci, mladostniki in odrasli ljudje s specifičnimi potrebami oz. stiskami, individualno ali skupinsko pod neposrednim vodstvom strokovnjakov teh ustanov. Pri svojem delu  sodelujemo z raznimi drugimi institucijami, strokovnjaki in prostovoljci tako v našem ožjem kot širšem slovenskem ter tudi mednarodnem prostoru.

Na prireditvi – Velenje se predstavi – predstavitev velenjskih klubov, društev in institucij

bomo sodelovali prav z našim projektom Prostovoljstvo. Prostovoljci bodo na stojnici predstavili posamezne šole Šolskega centra Velenje, za dodatno popestritev pa bodo poskrbeli z demonstracijo simulatorja varne vožnje ter s fotookvirjem, kjer se bodo zainteresirani mimoidoči lahko tudi fotografirali.

Prireditev bo potekala v soboto, 15. septembra od 9. do 12. ure.

 

Vabljeni pod mavrico znanja.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660