srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Plesno-glasbeno gledališče ŠC Velenje in GŠ GVIDO

Plesno-glasbeno gledališče ŠC Velenje in GŠ GVIDO

Ob svetovnem dnevu turizma, je Plesno-glasbeno gledališče ŠC Velenje in GŠ GVIDO nastopilo v Vili Bianci za župana in povabljene, ki so zaposleni v turizmu. Dijaki in dijakinje ŠC Velenje in GŠ GVIDO so se predstavili z Diasporo po diaspori, ki je nadaljevanje zgodbe o Kamalu in Nataši, ki smo ju v pomladanskih mesecih lahko spremljali na odru Doma Kulture Velenje pod naslovom Diaspora*. Predstava Diaspora po diaspori je doživela velik uspeh pri obiskovalcih dogodka.

Maša Kolšek, somentorica predstave Diaspora*, je ob občinskem prazniku občine Velenje  zaradi svojih dosežkov na plesno-glasbenem ustvarjanju, prejela priznanje župana Mestne občine Velenje za prispevek pri organizaciji plesno-glasbenih predstav dijakov Šolskega centra Velenje. Vsi člani in somentorji Diaspore* ji iz srca čestitamo.

Plesno-glasbeno gledališče pa s svojim delovanjem deluje še bolj intenzivno v naslednjem tednu, ko ga čaka kar 11 izvedb predstave Diaspora*, ki bodo v Velenju za OŠ iz Velenja in okolice, kot tudi v Slovenj Gradcu, kjer bodo nastopili za OŠ iz cele  Koroške regije. Če bi si nas želeli videti na Koroškem, vabljeni v Slovenj Gradec, 8. 10. 2015 ob 19. uri. 

Diaspora1

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660