srssersssdgimvssmicdsd

Na 16. Poli maratonu na Ptuju

Upoštevajoč uveljavljeni moto “Vsi na kolo, za zdravo telo!” so se predstavniki Šolskega centra Velenje letos tradicionalno, že tretjič, pridružili drugi najštevilčnejši ekipi udeležencev 16. Poli maratona na Ptuju (SVIZ Slovenije). V skladu z nenavdušujočim vpisom na Šoli za rudarstvo in varstvo okolja se je tudi na Poli maratonu ekipa predstavnikov Šolskega centra Velenje povečala le za 200 %, vseeno pa je s svojo prisotnostjo prikazala rezultate aktivnega izvajanja promocije zdravja na delovnem mestu in zavedanja pomena zdravega načina življenja. Poli maraton namreč združuje ljubezen do rekreacije, optimizem in veselje do življenja.
Uživajoč poletne razmere, lep sončen dan in pozitivno vzdušje na Ptuju je kolesarska ekipa Šolskega centra Velenje brez omembe vrednih težav zmogla 52 km dolgo progo in se družila s kolesarji iz celotne Slovenije.
Čeprav je v soboto, 2. junija 2017, Poli maraton minil brez enega samega kosa Poli klobase, kar pa ni mogoče reči za piščanca po ptujsko ter druge med kulinarično pogostitvijo konzumirane dobrote, so prijetno druženje na Ptuju sklenili z ugotovitvijo, da se naslednje leto ponovno udeležijo novega Poli maratona v še večjem številu in celo v posebni kolesarski opremi. Bomo videli, ali bo temu res tako.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660