srssersssdgimvssmicdsd

Izjemni dijak Strojne šole v šolskem letu 2015/2016

Priznanje izjemni dijak Strojne šole je prejel Dejan Sevčnikar
Dejan Sevčnikar je v 2. letniku prejel zlato priznanje na državnem tekmovanju iz geografije, v 3. letniku pa je dosegel prvo mesto na mednarodnem tekmovanju Balkan Junior 2015, bronasto priznanje je prejel na državnem tekmovanju iz angleškega jezika POLIGLOT, vsa leta je sodeloval na tekmovanju za matematični Kenguru ter prejemal bronasta priznanja, udeležil se je tudi tekmovanja iz tehničnega risanja. V letošnjem šolskem letu je s 3D-tiskalnikom sodeloval v projektu MyMachine. V vseh letih izobraževanja je dosegal odličen učni uspeh in bil hkrati predsednik razredne skupnosti. Aktiven je bil kot predsednik dijaške skupnosti Strojne šole, v okviru katere se je udeleževal sej DOS in na nivoju ŠCV.
Izjemno se je angažiral pri promociji Strojne šole in drugih aktivnostih na šoli, kot so informativni dnevi, kviz Moja dežela, mnogoboji družabnosti, predaja ključa …  V okviru PGD Lokovica je bil državni prvak v orientaciji in podprvak v kvizu za mlade gasilce. Sodeloval je v ekipi gasilcev, ki je v Luksemburgu na 12. mednarodnem mladinskem simpoziju CTIF predstavljala Slovenijo. Kot gasilec je prostovoljno delo opravljal ob žledu in drugih nesrečah.
Dejan je samozavesten fant, ki je znal voditi razred in jih združevati v homogeno celoto. Vedno se je zavzel za sošolce in bil vezni člen med učitelji in razredom – v dobrem in slabem. Od prvega letnika naprej se je razvijal v premišljenega mladeniča z jasno zastavljenimi cilji.
Opravljal bo tudi peti predmet splošne mature in študij nadaljeval na univerzi, pri čemer mu želimo vsaj tolikšne uspehe, kot jih je nizal pri nas.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660