srssersssdgimvssmicdsd

Izjemni dijaki

V četrtek, 26. maja 2016, smo v dvorani Doma kulture Velenje svečano podelili priznanja Šolskega centra Velenje najboljšim dijakom zaključnih letnikov.
Za izjemne dosežke v šoli in izven bomo poleg izjemnim dijakom in dijakinjam posameznih šol in izjemnemu dijaku ŠC Velenje podelili še 66 priznanj ŠC Velenje in eno skupinsko priznanje (skupno smo podelili 73 priznanj).
Izjemna dijakinja Gimnazije
Izjemni dijak Elektro in računalniške šole
Izjemna dijakinja Šole za storitvene dejavnosti
Izjemni dijak Strojne šole
Izjemna dijakinja Šole za rudarstvo in varstvo okolja
Naziv Izjemni dijak Šolskega centra Velenje je prejel Jaka Jenko iz Elektro in računalniške šole.Učiti se, da bi vedel. Uresničiti svoje sanje. To je Jaka Jenko, ki je pred štirimi leti začel šolanje na ERŠ kot plah, tih in neopazen fant, vendar vseskozi marljiv, vesten in željan znanja. Danes je pred nami samozavesten, pokončen in izobražen fant s pozitivnim vplivom na ljudi okrog sebe. Vedno je bil pripravljen pomagati sošolcem, ostalim dijakom in učiteljem na šoli.Izkazal se je kot sijajen dijak na izobraževalnem področju, na številnih tekmovanjih, raziskovalnem področju, podjetništvu in strokovnih izobraževanjih v okviru šole in izven nje.Vse to se danes kaže v njegovem izjemnem strokovnem in osebnostnem napredku.S svojo vedoželjnostjo, ustvarjalnostjo in odgovornostjo je Jaka Jenko izpolnil Unescovo poslanstvo dobre šole, in Jaka je v tem pomenu eden najlepših primerov.Več utrinkov najdete v galeriji slik.

Več utrinkov najdete v galeriji slik.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660