srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov
  • Novice
  • Zaključek dobrodelnega projekta prostovoljcev

Zaključek dobrodelnega projekta prostovoljcev

Prostovoljce šolskega centra Velenje čaka v prihodnjih dneh v sodelovanju s Humanitarno organizacijo ADRA še zaključek dobrodelnega projekta, s katerim bodo na domovih obiskali in obdarovali nekatere osamljene ali socialno šibke starejše občane Velenja.

V decembrskih dneh so že polepšali predpraznične dni starejšim občanom s koncertom dijakov gimnazijskega 1. letnika umetniške smeri v Vili Bianci in Domu za varstvo odraslih. Poleg tega so se na Šolskem centru Velenje ter v Nakupovalnem centru Velenjka zbirala darila v obliki sladkih priboljškov, kave, toplih rokavic, nogavic…svoj delež pa je v obliki knjižnih daril prispevala tudi Mestna občina Velenje.

36 daril so zavili in aranžirali dijaki 2. letnika programa trgovec, Šole za storitvene dejavnosti, ki bodo kot prostovoljci pomagali tudi pri razdeljevanju le teh…

Hvala vsem, ki ste s svojo srčnostjo podpirali naš projekt in darovali različne izdelke ter s tem dokazali, da vam ni vseeno za tiste, ki potrebujejo pomoč in predvsem občutek, da niso popolnoma pozabljeni.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660