srssersssdgimvssmicdsd

Ledena promenada

GLASBENO POPOTOVANJE OD ŠOLE DO ŠOLE ŠOLSKEGA CENTRA VELENJE

21. 12. 2017 so se na Ledeni promenadi v organizaciji Mestne občine Velenje, Festivala Velenje in koordinatoric prostovoljnega dela, ge. Maše Kolšek in ge. dr. Karmen Mikek s svojimi plesnimi in pevskimi točkami predstavili dijaki in dijakinje posameznih šol Šolskega centra Velenje ter Velenjčanom popestrili predpraznično vzdušje.
Dijaki Šole za storitvene dejavnosti so se predstavili z bendom, v katerem pod mentorstvom g. Lada Planka in gospe mag. Lijane Martinc sodelujejo Jakob Zlatinšek, Vid Gorenc, Lado Planko, Ambrož Kavšak, Sara Drljić Ćatić, Anja Friškovec, Lana Vugrinec, Lenart Kukovec in Adrian Drago Poprijan.
Elektro in računalniško šolo so pod mentorstvom ge. Tee Selič predstavljali Hijacinta Stopar in Urban Dobnik s harmonikarskim duom ter pevka Ana Repas z lastno klavirsko spremljavo.
Tudi Šola za rudarstvo in varstvo okolja je pod mentorstvom ge. Maje Radšel s harmonikarskim duom Matica Balanta in Ahaca Pustineka popestrila že tako glasbeno pester program.
Z največjim številom nastopajočih dijakov so nastopili tudi dijaki Gimnazije, kjer so pod mentorstvom ge. dr. Sonje Hudej pevsko točko Pie Katarine Kremžar ter harmonikarski duo Matica Kopušarja in Davorina Martinca s plesnim dodatkom popestrili kar dijaki 1. letnika športne smeri.
Prireditev se je zaključila s pevskim nastopom Anamarije Podjavoršek, študentke Višje šole, ki so jo pod mentorstvom ge. Maše Kolšek spremljali plesalci: Katarina Kumer, Timetjan Lesjak, Samanta Žužek, Tjaša Zajc, Doroteja Trifunović, Neli Poličnik in Marta Mijušković.
Za povezovanje programa sta poskrbela simpatična dijaka gimnazijskega 1. letnika športne smeri Neli Goršek in Nace Radšel.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660