srssersssdgimvssmicdsd

20 let Šole za storitvene dejavnosti

Letos mineva 20 let, ko je luč sveta ugledala naša šola. Leta trdega dela strokovnih delavcev šole, spodbujanje ustvarjalnosti, skrb za prijetno delovno klimo, kakovostna znanja, razvijanje vrednot in dobro počutje dijakov v šoli so dali trdne temelje najmlajši srednji šoli Šolskega centra Velenje. Danes lahko s ponosom rečemo, da je šola prepoznavna tako v regijskem kot vseslovenskem prostoru. 

Na šoli smo se ves čas odzivali na potrebe časa, iskali nove izzive za dijake in skrbeli, da so pridobili vsa tista znanja in poklicne kompetence, ki jih bodo v svojem življenju in pri svojem delu potrebovali.  

Pomembno obletnico smo z dopoldansko in popoldansko predstavo obeležili v torek, 29. 11. 2016, v Domu kulture Velenje. Ob tej priložnosti je nastal tudi film, kako je šola rastla, se razvijala, izboljševala in izpopolnjevala skozi čas, ter kako so dijaki in učitelji pripomogli k temu, da danes sije v takšni luči. Povezovalca programa Lana Mljač in Jaka Breznik sta v sproščenem pogovoru na odru klešpetala z našimi bivšimi dijaki, Žanom Valenčakom, Mašo Ferme, Anžetom Šmitom, Klemnom Orterjem, Sašo Šižgorič, Metko Tratnik, Rokom Potiskom, Dejanom Ikovicem in Nastjo Kajba, ki so danes uspešni na različnih področjih. Za kulturni program so poleg bivših dijakov poskrbeli še Anamarija Podjavoršek ob klavirski spremljavi Jakoba Zlatinška, plesno točko pa je s soplesalcem izvedla Katarina Kumer. Na odru so se voditeljskemu paru pridružili tudi ravnateljica Šole za storitvene dejavnosti, ga. Mateja Klemenčič, direktor Šolskega centra Velenje, mag. Ivan Kotnik, prejšnji direktor ŠCV, g.  Peter Robida in predstavnik MO Velenje, podžupan g. Peter Dermol, ki so spregovorili o šoli in vlogi njenih izobraževalnih programov v prihodnosti.

Drage dijakinje in dijaki, na naši šoli je pomemben prav vsak izmed vas in prav vsak je lahko uspešen na kakšnem področju. Potrudili se bomo, da bomo z enakim žarom še naprej gradili vašo uspešno prihodnost in kot doslej soustvarjali bogato zgodovino šole.

 

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Šolski center Velenje
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660